Vælg en side

————Sponseret indhold————

Opbevaring er et af de vigtigste elementer i dit hjem. Uden gennemtænkte opbevaringsløsninger kan selv det største hjem, føles rodet og mangle funktionalitet i hverdagen. Hvad enten du bygger et helt nyt hus, eller vil udnytte pladsen i din nuværende bolig, så har du brug for skabsplads. Her giver vi dig et overblik over de muligheder, der findes, og hvordan udnytter pladsen smartest.

Du kan gemme alt i et skab

Entréen er det første rum, både du og dine gæster møder, når i træder ind ad din hoveddør. Det er rummet, der byder velkommen, og som sætter tonen for din stil, og give et indblik, i hvem der bor i huset. Det er bare sjældent, at det er sådan det forholder sig. Ofte skal entréen rumme sko, overtøj og tasker, elementer som vi bruger hver dag, og derfor ikke kan gemme alt for langt væk. Men det roder, og giver et uroligt indtryk af dit hjem.

Det samme gælder alle andre rum i huset. Det roder at have det sjovt og at bruge sit hjem. Men hvis du gemmer dit rod væk i et skab, vil du skabe en illusion af ro og orden samtidig med, at du har dine ting tæt på, og hurtigt kan finde dem frem, når du skal bruge dem.

Har du brug for at være fleksibel med din indretning, er et fritstående skab en god ide. Men har du derimod en krog, eller et hjørne som kunne bruges til opbevaring, er et indbygget skab en rigtigt god ide. Et indbyggede skab går fra gulv til loft, på den måde integrerer skabet som en naturlig del af rummet, hvilket giver et roligt udtryk, og sparer dig for at tørre støv af oven på skabet.

Få overblik og luksus med et walk-in closet

Hvis du er heldig at have et helt rum, du ikke skal bruge, kan du udnytte det som skabsplads. Der er mange måder at gøre det på. Den ene, hvor samler alt dit rod i et rum, og lukker døren. Det er egentlig en fin løsning i forhold til at få gemt rodet af vejen, men ikke særligt luksuriøst, hvilket jo er hvad man normalt vil forbinde, med et walk-in closet.

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af dit skab, og sikre at du får overblik over alt dit tøj, sko, tasker og tilbehør er det en rigtigt god ide at bygge hylder, skuffer og bøjlestænger ind i en samlet skabsløsning. Afhængig af størrelsen på rummet kan du lege med pladsen, du kan for eksempel have en puf stående i midten af rummet, nogle vælger at have et bord stående og nogle igen et stort spejl. Uanset hvad du vælger, har du med et walk-in closet mulighed for at tilpasse skabspladsen nøjagtigt efter dine behov. Så slipper du også for at have en masse bøjleplads til balkjoler, hvis du i virkeligheden er en buksepige.

Fyld garderoben med alt fra børnetøj til badebukser

Når du har bygget din garderobe, er det tid til at fylde den. Du har helt sikker en masse i forvejen, men ungerne vokser hele tiden, og har konstant behov for nyt børnetøj. En anden mulighed er at bruge dit nye skab som undskyldning for at få ryddet op i alt dit tøj. Hvis du er som de fleste, så vil du finde en masse tøj, som du helt havde glemt, eller som trænger til en opdatering. Et par neopren badebukser kan for eksempel godt blive slidt med tiden og trænge til at blive skiftet ud, her er din mulighed.