Vælg en side

——sponseret indhold——

DIY-projekter har flere gange været i medierne og ikke på bloggernes sociale medier, det er en bølge af kreativitet, som kan spare dig for en masse penge.

Pust nyt liv i dit køkken

Køkkenet er et af de rum i dit hjem, som du tilbringer rigtig meget tid i. Du befinder dig gerne i rummet flere gange dagligt. Det kan derfor hurtigt blive slidt eller kedeligt at kigge på. Du opdager måske også henad vejen, at dit køkken ikke er så praktisk. Frygt ej, det behøves ikke koste mange penge at ændre på udseendet af dit køkken.

Du kan let puste nyt liv i dit køkken ved at male lågerne og skabene i køkkenet en ny farve. Det er noget du let kan klare selv. Du skal blot slibe lågerne ned, grunde, hvorefter du er klar til at male. Du kan male i lige præcis den farve du ønsker.

Udover at male lågerne, kan du overveje at skifte hængslerne på alle skabe og skuffer. Det er en lille detalje, som kan gøre enormt meget for helheds-udtrykket.

Inspiration til andre rum i hjemmet

Hvis du også er træt af måden din stue og dit soveværelse ser ud på, så kan du uden at investere særlig mange penge i materialer, nå rigtig langt. I stedet for at skifte møbler ud, kan du male en af væggene i rummene en anden farve, og derudover kan du med fordel investere en smule i nyt pyntegenstande.

Du kan dermed give rummene et nyt look, ved ikke nødvendigvis kaster særlig mange penge efter projektet.  Det er efterhånden en udbredt trend at male den ene væg i et rum en anden farve end hvid. Det kan ændre udtrykket i et rum fuldstændigt. Hvis du ønsker en større ændring, så kan du overveje at tapetsere den ene væg i stedet for at male.  

Pift det udvendige udseende op

Selvom det kan virke som en umulig opgave at klare selv, så kan godt gøre en hel del ved det udvendige look af din bolig. Du kan overveje at udskifte taget med et nyt. Det lyder som et stort projekt, men det er med ståltag blevet et overskueligt projekt, som du sagtens kan klare selv, hvis du er lidt handy. Materialerne til et ståltag vejer ikke ligeså meget, som de traditionelle materialer til når man skal udskifte et tag. Den lette vægt, gør projektet mere overskueligt, og ikke mindst mere håndgribeligt.

Det er med ståltag ikke nødvendigvis nødvendigt at udskifte det gamle tag med et ståltag. Man kan sagtens placere et ståltag oven på et gammelt tag. Det sparer dig for en masse ressourcer, og penge, hvis du får en håndværker til at klare opgaven, da opgaven er mindre tidskrævende.  Det er bare med at hoppe i arbejdstøjet, have Alulock stilladset klar, og ellers bare komme i gang.