Vælg en side

——sponseret indhold——

De fleste går til hhv. bank og realkreditinstitut, hvis de skal låne penge til køb af ny bolig. På det seneste er der dog opstået muligheder for at omgå banken, såfremt dette er et ønske. For nogle er det dog ikke blot et ønske, men derimod en nødvendighed. Ikke alle er nemlig heldige nok til at få bevilget et boliglån i egen bank.

Hvis du din store drøm er, at købe dit eget typehus, men det ikke er noget, du kan få banken med på, så er det en oplagt idé, at du undersøger de muligheder, du kan finde på nettet. Det er vigtigt, at det gøres klart, at du ikke kan låne penge til en lige så lav rente på nettet, som i banken, men til gengæld er kravene mildere.

Hvor kan jeg optage boliglån udenom banken?

Der er ikke mange udbydere på det danske marked, der kan tilbyde boliglån udenom banken. Det ændrer dog ikke på, at det er en mulighed. Hvis du gerne vil undgå at låne penge i banken eller ikke har mulighed for det, så er dine muligheder derfor begrænsede. Derfor er det vigtigt, at du laver meget grundig research.

I langt de fleste tilfælde er du begrænset til få udbydere. Der er dog særligt én, der skiller sig ud, og derfor er det også primært denne udbyder, der vælges. Her er der tale om UdenomBanken, der en dansk långiver, der har valgt at specialisere sig i at udbyde boliglån udenom banken til købere af alle typer boliger i Danmark.

Kan jeg låne penge til køb af typehus udenom banken?

Hvis du gerne vil købe et typehus, men ikke har held med at overtale banken, så kan du i stedet vælge at gå på nettet. Som der også er givet udtryk for herover, så er UdenomBanken et oplagt bud. Her kan du låne penge til køb af enhver type bolig, hvorfor du naturligvis også vil kunne låne penge til køb af et typehus.

I denne forbindelse skal det dog understreges, at det ikke er ensbetydende med, at du kan forvente, at du kan godkendes til ethvert lån. Der bliver fortsat lavet en kreditvurdering som det er tilfældet i banken. Hvis du gerne vil låne penge til at købe et nyt typehus, så kræver det, at du har en økonomi, der kan bære dette.

Hvad er mine muligheder, hvis jeg står i RKI?

Hvis du står i RKI, så har du ikke helt så gode muligheder for at låne penge. Det er faktisk ikke muligt at låne penge til køb af en ny bolig, hvis du står i RKI. Hvis det er noget, du skal have mulighed for, så er du derfor nødt til at afvikle din eksisterende gæld, så du kan komme ud af RKI.

Der findes enkelte lån til folk, der står i RKI, som du blandt andet kan se på denne hjemmeside. Det er dog ikke lån, der er i en størrelse, der gør det muligt at købe bolig for pengene.