Vælg en side

——sponseret indhold——

Boligpriserne er måske høje i det eftertragtede København, men sådan går det også ofte med de mest eftertragtede ting. Her har vi skrevet lidt om, hvorfor København er et af de mest eftertragtede steder i landet. Det er den del af landet der både lokker flest danskere og turister til, men hvorfor?

Bolig og boligmarkedet

Boligmarkedet i de store byer og særligt København er begyndt at vide svaghedstegn. Antallet af handler er faldet med en femtedel, antallet af udbudte lejligheder stiger, og det samme gør størrelsen på de prisnedslag, som køberne får forhandlet sig frem til. Derudover viser tal, at prisen på københavnske lejligheder er faldet i de seneste tre måneder i streg. Ikke meget, men pilen peger altså ned.

Vi tror på, at priserne i København og Aarhus vil fortsætte med at stige, men bare i et noget langsommere tempo end i de seneste år. Hvis det bliver tilfældet vil det ikke dræbe optimismen på det brede boligmarked og på et lidt længere sigt vil det være til gavn for boligmarkedet, både i København og i resten af landet.

Markedet kan være svært at gennemskue og man skal til tider have noget hjælp, for at finde noget, som der er til at betale. Boligadvokatoversigt.dk har boligadvokater tilknyttet til København, som har lært netop dette marked at kende. Det københavnske boligmarked har i de seneste år været igennem en rivende udvikling. Og der er med rigtig god grund. København tiltrækker stadig flere og flere mennesker i alle aldersgrupper fra studerende til familier, der ønsker at bo i hovedstadsområdet.

I København er der overordnet stor rift om boligerne, både når det gælder lejligheder, andelsboliger og huse.

 

Københavnerlivet åbner for det hele

København er et sted der tiltrækker alle former for mennesker, der er en lang række uddannelsesmuligheder også for internationale studerende. Alt er at finde i København om det så enten er omkring hovedbanegården eller i yderkanten. Det er ikke svært at forstå, hvorfor særligt mange unge ønsker at flytte til storbyen.

København afspejler kulturel mangfoldighed. København er sammen med London en af de mest progressive byer i arbejdet med mangfoldighed i Europa. Fælles for disse byer er en positiv politisk tilgang til befolkningens stadigt mere komplekse diversitet af etniciteter, livsstile og interesser.

København har læger, butikker, parker og masser af nem transport, lige om hjørnet. Det hele lægger tæt på og Tandlaegen.dk er til at finde i det meste af København. Det er klart, at let tilgængelighed er en kæmpe præferencefaktor. Normalt når man vælger en bolig, kigger man også på omgivelserne, for der må helst gerne være flere handlemuligheder tæt på, cafeer, måske en park og den offentlige transport skal være nem og hurtig til arbejde eller uddannelse.

København er fyldt med oplevelser for livet

København er generelt en meget kulturel by og vores ultimativ største turistattraktion. Mange forbinder vores smukke hovedstad med strøget, tivoli og Rådhuspladsen, men København har meget mere at byde på. både for turister, men også for folk der allerede bor i byen. Foruden de mange fine seværdigheder er der et utal af oplevelser i og omkring byen. Smag på nogle af de mange gastronomiske oplevelser, lær noget nyt med et kursus eller mærk adrenalinen med en mavesugende action-oplevelse.

 Oplev Københavns mange sider med inspiration fra idegryden.dk, hvor der findes links til en lang række oplevelser for livet. København er fuld af spændende, sjove og ikke mindst romantiske oplevelser. København er et fantastisk sted at tilbringe et hyggeligt ophold sammen som par med rig mulighed for en masser oplevelser. De seneste år er der sket en stor udvikling på madscenen i Danmark og især i København. Hovedstaden er blevet en by i særklasse, når det kommer til madoplevelser og byder på alt fra nordisk gourmet på Michelin restauranter til eksotisk street food.