Vælg en side

——sponseret indhold——

Hvad er Magnetfolie?

Magnetfolie er lavet af elastisk gummi og ferritpulver og er farvede magnetbånd, der kan variere i styrke. Magnetfolie er velegnet til de fleste metaloverflader og bruges meget inden for reklameindustrien og til design i hjemmet.
Magnetfolie er som navnet hentyder folie, der er kombineret med magneter, hvilket betyder den ikke er så kraftig som normale magneter. Magnetfolie tilbyder til gengæld et meget mere stilrent- og kvalitetsrigt design.

Der er imidlertid nogle få punkter man bør være opmærksom på, hvis man ønsker at indrette sig med magnetfolie:


Temperaturen
Magneten vil begynde at miste dets evne, hvis den opbevares i temperaturer under -20o eller over +85o C. Det er bedste at opbevare magneten i stuetemperatur, for at sikre dets levetid og funktionalitet.

Udendørs brug
Det er folie, så det kommer ikke til at ruste, men UV-strålinger fra solen kan beskadige magneten, så det anbefales at man udskifter magnetfolien ind imellem.

Selvklæbende magnetfolie

Du behøver ikke længere føle dig hensat til kun at bruge magnetfolie på metal, når du skal indrette dig.
Der er nu blevet lanceret en selvklæbende magnetfolie, hvor den ene af siderne kan klistres fast til en valgfri overflade, så indretningen bliver nemmere for dig. Selvklæbende magnetfolie er et fleksibelt kvalitetsprodukt, der kan bøjes og skæres efter nøjagtig dine ønsker og behov.

 

Hvor kan jeg bruge magnet i min indretning?

Hvor man traditionelt før i tiden har brugt magneter på køleskabet eller andre metalflader, kan man nu gøre det over hele hjemmet, ved brug af selvklæbende magnetfolie. Her er tre forslag til hvor du kan anvende magnetfolie i dit design.
I bund og grund gælder disse råd og forslag for alle indendørs værelser og omstændigheder, men her kan du få lidt inspiration.

1.     Kontoret

Du kan bruge det på dit hjemmekontor eller på arbejdskontoret, til at hænge forskellige papir eller billeder op. Det stilrene design, fleksibilitet og styrke gør at du kan have op til 6 A4-ark papir hængende.

2.     Stuen

Hvis du før har gået med ideer om at hænge små billeder eller andet op, men vil ikke ædelægge væggene med søm eller tegnestifter, så er dette en løsning for dig. Magnetfolien efterlader ingen synlige spor efter brug og kan nemt tages ned og flyttes rundt på. Selvklæbende magnetfolie tilbyder det ultimative i fleksibilitet, når det kommer til design og indretning.

3.     Køkkenet

Hvis du står og har mange forskellige opskrifter og gerne vil have mange af dem tæt ved hånden når du laver mad, så kan du altid hænge dem på noget magnetfolie og have dem med dig ved komfuret. Den skal dog have en vis afstand, da ferritmagneten kan beskadiges, hvis udsat for kraftig varme længere tid ad gangen.

Hvis det lyder interessant og du gerne vil vide mere og se produkterne kan du klikke her:
Larko Magnet International A/S