Vælg en side

——sponseret indhold——

Ønsker du at sælge din bolig, så kan det i mange tilfælde betale sig at lave nogle opgraderinger enten for at øge værdien eller gøre den mere attraktiv for potentielle købere. I andre tilfælde kan det være spild af tid og penge, hvis køberen alligevel har tænkt sig at renovere huset efterfølgende. Vi har dog samlet 3 opgraderinger, som du kan implementere i dit hjem, der er hyppigt efterspurgt af boligkøbere, som vil hjælpe med at få din bolig solgt.

1.     Køkkenet

Køkkenet er for mange det vigtigste rum i huset. Der bliver ofte brugt mange timer her og derfor er der mange der efterspørger, at køkkenet er centralt i fokus. Det åbne køkken med implementeret køkken ø er næsten et ’must’ i alle moderne boliger i dag.

Dette gør rummet stort og funktionelt. Samtidig bliver det et hyggeligt samlingspunkt til selskaber og kan også passende bruges som den moderne spisestue.  

2.     Teknologi i hjemmet

Der er ingen tvivl om, at teknologien er fremtiden, og det moderne hjem skal også gerne udnytte de digitale muligheder, der findes i dag. Dette er noget, der vil få nakkerne til at vende, når potentielle købere besøger dit hjem.

Der er her tale om et såkaldt ’smart home’, der benytter sig af forskellige løsninger til at give nye funktioner til hjemmet, og banebrydende kontrol via apps eller monteret tablets. Teknologi kan i dag implementeres let i hjemmet, alt efter hvilke funktioner du søger.

Dette kunne være noget som lyskontrol, hvor du via en fjernbetjening eller en app kan tænde og slukke for lyset, eller dæmpe det og få det til at skifte farve. Det kunne også være noget som et overvågningssystem eller måske et par gardiner, der automatisk trækker for og fra.

Mulighederne for at inkorporere teknologi i hjemmet er i dag mange. Uanset om opgaven involverer at låse døren, tænde sprinklerne, starte musikken, ændre temperaturen, så findes der en udbyder af sådan en løsning. Dette kan gøre dit hjem mere smart og lettere at sælge. Det er samtidig heller ikke det sværeste at få installeret, alt efter hvilken løsning. Du skal måske trække diverse kabler rundt omkring i din bolig. I det tilfælde ville det være en god idé at besøge Kabelsmeden, der leverer alt i kabler uanset hvad du står og mangler.

3.     ’Wauw’ faktoren

Skal du sælge din bolig i dag, så hjælper det virkelig, hvis dit hjem har en ’wauw’ faktor, men hvad er så det? Dette er en speciel feature, som er unik for din bolig, der gør den ekstra mindeværdig for potentielle købere. En ’wauw’ faktor kan derfor i princippet være hvad som helst.

Det kunne være en unik tilbygning til din bolig, en moderne facade, store glasvinduer i det store soveværelse, en hyggelig terrasse. Det hjælper at have noget der differentiere din bolig i forhold til de andres. Det skal altså være noget, der imponerer, let bliver et samtaleemne og som får de potentielle købere til at sige ’wauw’, når de ser det.

Selvom dit hjem har det moderne køkken, smart teknologi og en masse ’wauw’ faktor, så er det altid en fordel, at benytte sig af en erfaren boligadvokat. Hviidadvokater er specialister i alle aspekter inden for bolighandel, så dem kan du med fordel kontakte i forbindelse med salg af dit hus.